Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Weergave van de meest vruchtbare dag

Weergave van de meest vruchtbare dag

De ideale dag voor bevruchting is de tweede dag vóór de eisprong. Op de dag waarop een bevruchting de meeste kans van slagen heeft, brandt zowel het “girl”- als “boy” symbool.

Vroegtijdige weergave zwangerschap

Vroegtijdige weergave zwangerschap

Lady-Comp Baby geeft 4 tot 5 dagen na de veronderstelde datum van verwekking een mogelijke zwangerschap weer (afwisselend knipperen van de drie kleuren).

Prognose van het geslacht van de baby

Prognose van het geslacht van de baby

Lady-Comp baby geeft de gunstigste dag aan om een baby te verwekken van het mannelijke of het vrouwelijke geslacht via het specifieke pictogram 'jongen' of 'meisje'.

Bevestiging zwangerschap na 15 tot 18 dagen

Bevestiging zwangerschap

Lady-Comp baby geeft 15 dagen na de bevruchting een mogelijke zwangerschap aan. Vanaf de 18de dag kan Lady-Comp baby de zwangerschap bevestigen (de drie kleuren branden permanent).

Geslaagde planning

Geslaagde planning

Wanneer u de betrekkingen opslaat, geeft Lady-Comp baby het aantal geslaagde planpogingen weer over de afgelopen 20 cycli.

Date de conception et date de naissance

Datum van verwekking en geboorte

Bewaar de datum van de betrekkingen en Lady-Comp baby geeft een schatting weer van de dag van bevruchting en geboorte.

Tekort aan gele lichaampjes

Tekort aan gele lichaampjes

Lady-Comp baby detecteert een tekort aan gele lichaampjes. Dit tekort wordt gekenmerkt door een kortere duur van het thermisch plateau of een te weinig uitgesproken stijging van de lichaamstemperatuur.

Anovulatoire cycli (monofase)

Anovulatoire cycli (monofase)

Lady-Comp baby geeft de anovulatoire cycli weer (wanneer er geen ovulatie plaatsvindt tijdens de cyclus). In geval van dergelijke cyclus blijft het lampje rood.