Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Dr. med. Andreas Marx

"Verschillende klinische onderzoeken die in vooraanstaande kranten werden gepubliceerd, dragen tastbaar bewijs aan van de contraceptieve efficiëntie en de veiligheid van de vruchtbaarheidscomputers van Valley Electronics. Alle onderzoeken en studies werden onafhankelijk gevoerd. Geen enkele van de deelnemers kreeg een financiële compensatie of onderhield een band met fabrikant Valley Electronics." (2014)

Dr. med. Dorothee Bachhofer

Dorothée is een expert in de natuurlijke controle van de menstruatiecyclus. Ze schreef haar eindwerk over de natuurlijke manieren van gezinsplanning en kent alles van Lady-Comp en Pearly. Zij is huisarts en homeopaat gespecialiseerd in natuurlijke genezing.

Prof. dr. med. Henri Joyeux

Henri Joyeux is een vooraanstaand universiteitsprofessor en voormalig hospitaalarts gespecialiseerd in spijsverteringschirurgie en kanker. Het is een graag geziene spreker op conferenties en schreef het boek "La pilule contraceptive : dangers, alternatives" (De anticonceptiepil: gevaren, alternatieven) dat het leven van vele vrouwen veranderde. Professor Joyeux stelt zijn talent en tijd ten dienste van de maatschappij om een gezonde manier van leven en een harmonieus gezinsleven te ondersteunen.

Principes de santé

Megan Elisabeth, YouTuber

Megan Elizabeth deelt haar liefde voor gezonde voeding op een eenvoudige en authentieke manier. Ze legde een lange weg af naar gezondheid en is het levende bewijs dat iedereen zijn welzijn in de hand kan nemen. Haar verhaal en persoonlijkheid en de kennis en ervaring die ze deelt, maken van deze jonge vrouw een ongelofelijke bron van inspiratie!

Natural Birth Control For Health Conscious Women

Nathalie Noël, naturopaat

Nathalie is een lieve en uitstekende naturopaat! Zij volgde haar opleiding in Parijs en biedt haar patiënten altijd een luisterend oor, die vol lof over haar praten. In haar praktijk Nat'Bien Etre begeleidt ze vrouwen naar een gezond en evenwichtig leven. Nahalie Noël zet zich actief voor de sociale bescherming in en draagt dankzij haar enthousiasme bij aan het veranderen van een vastgeroeste manier van denken.

Contraception, conception et naturopathie

Pauline, geeft gezondheidsadvies

Pauline is een jonge getalenteerde YouTuber en schrijft de blog Douce Frugalité. Gezond en veganistisch eten, fitness, lopen en fietsen zijn haar passie. Haar sobere en minimalistische manier van leven motiveerde duizenden mensen om voor een meer natuurlijke en milieubewuste manier van leven te kiezen. Pauline baant met haar video's de weg naar een meer menselijke manier van leven.

Douce Frugalité

Fabienne Beguerie, naturopaat

Fabienne behaalde haar diploma natuurgeneeskunde aan de Fédération Française de Naturopathie en volgde een opleiding aan het Institut Supérieur de Naturopathie de Paris (ISUPNAT). Fabienne Beguerie schreef een compleet en duidelijk boek over de verschillende manieren om een zwangerschap te voorkomen. De pil, het spiraaltje, het hormoonstaafje enz. worden objectief beschreven met hun voor- en nadelen.

Quelle contraception choisir ?

Elisabeth Couture, therapeutisch masseur

Elisabeth is gepassioneerd door gezonde en veganistische voeding en is erg begaan met het milieu. Ze is gespecialiseerd in Zero Waste en maakt in haar dagelijkse leven milieuvriendelijke keuzes. Authentiek en naturel als ze is, deelt ze op haar YouTubekanaal talloze tips en tutorials.

YouTube
Blog

Ana Garcia, moederschapsadviseur en YouTuber

Ana Garcia is moeder van een zoontje en staat helemaal achter natuurlijk ouderschap. Elke dag post ze video's op haar YouTubekanaal over borstvoeding, moeder zijn, seks en zwangerschap. Ana wil met haar video's alle vrouwen inspireren die hun baby op een natuurlijke manier borstvoeding willen geven.

How I track my cycles