Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Technische vragen

1. Hoelang werkt Lady-Comp zonder de batterij op te laden/vervangen?

Het toestel kan ongeveer 2 tot 3 maanden gebruikt worden met volle batterijen. De levensduur van de batterij kan toch variëren – afhankelijk van het gebruik.

2. In welk jaar werd Lady-Comp geproduceerd?

Ons eerste toestel, Baby Comp, werd getest en op de markt gebracht vanaf het einde van de jaren ’80, in Zwitserland en in Duitsland, nadat de specifieke sensor die nodig is voor de goede werking van het toestel ontworpen werd. Pearly kwam in 2004 op de markt, nadat de twee anticonceptiemonitors Lady-Comp en Baby-Comp klinisch getest werden. De nieuwe generatie van onze toestellen, Lady-Comp basic, Lady-Comp en Lady-Comp baby, is beschikbaar vanaf 2015.

Meer info

3. Wanneer ik mijn pearly aansteek verschijnt “BA:07”.  Wat betekent dit?

Dit betekent dat de levensduur van de batterij bijna ten einde is en die vervangen moet worden. Het toeste toont de tekens “BA:09” tot “BA:01” naargelang de batterij ontladen is. Wanneer de batterij ontladen is, moet het toestel naar ons teruggestuurd worden om de batterij te vervangen. Verlies van gegevens is echter uitgesloten (enkel voor modellen verkocht tussen 2004 en 2017).

Een nieuwe batterij bestellen

4. Hoe lang duurt de batterij van pearly (enkel voor modellen verkocht tussen 2004 en 2017)?

De levensduur van de batterij is ongeveer 3 jaar. Bij het aanzetten geeft het toestel een melding weer wanneer de batterij leeg is ("BA09": batterij vervangen, "BA01": batterij leeg). Er is echter geen gevaar voor een verlies aan gegevens. Wanneer de batterij te vervangen is, gebeurt dit in Duitsland. Het kan dus één à twee weken duren voor u uw toestel terug hebt (enkel voor modellen verkocht tussen 2004 en 2017).

Een nieuwe batterij bestellen

5. De sensor meet de temperatuur niet meer en ik begrijp niet waarom.

Als u meet zonder de wekfunctie te gebruiken en er wordt drie dagen niet gemeten, wordt, wordt de meetperiode weer vrijgegeven en is een meting de volgende dag alleen mogelijk in combinatie met een geactiveerde wekker. De meetperiode is dan afgestemd op de wektijd (-3/+3 uur).

6. Ik zou graag mijn Lady-Comp weer aanzetten die ik al 5 jaar niet meer gebruikt heb. Moet ik iets speciaals doen voor ik die weer aanzet?

U moet ook alle gegevens die in het geheugen opgeslagen zitten wissen om er zo zeker van te zijn dat geen enkel foutief gegeven de goede werking van het toestel zou verstoren. De procedure om dit te doen kunt u terugvinden in uw handleiding.

7. Ik gebruik Lady-Comp baby en wij wensen een baby. Ik heb één geslachtsgemeenschap geregistreerd en sinds deze morgen knipperen afwisselend drie kleuren. Kan dit een kans op zwangerschap betekenen?

Het is een mogelijkheid van zwangerschap. Het knipperen van 3 lichtjes duidt op een waarschijnlijke zwangerschap. Wanneer de 3 lichtjes continu oplichten, is de zwangerschap bevestigd.