Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Een keuze maken

1. Wat is Lady-Comp?

Lady-Comp is een computer die precies weet wanneer u vruchtbaar bent en wanneer niet. Aan de hand van het opslaan van uw maandstonden en dagelijkse metingen van uw basale temperatuur, geeft de computer een vruchtbaarheidsindicator weer. Uw vruchtbaarheid wordt na het meten weergegeven door een groen (onvruchtbaar) of rood (vruchtbaar) licht die 24u geldig is. De vruchtbaarheidsindicatie is voor 99,3% betrouwbaar vanaf de eerste dag dat u het toestel gebruikt (Pearl Index = 0,7).

Meer info

2. Wat is het verschil tussen Lady-Comp en Lady-Comp baby?

Veel vrouwen kiezen voor de Lady-Comp als hét natuurlijke en betrouwbare alternatief voor de pil of andere hormonale anticonceptie.

Lady-Comp baby heeft dezelfde functies als Lady-Comp, aangevuld met een speciaal programma voor gezinsplanning om een zwangerschap te bevorderen.

Indien gewenst, kan het programma later toegevoegd worden aan de Lady-Comp zodat deze een Lady-Comp baby wordt.

Vergelijk onze producten.

3. Is Lady-Comp ook geschikt tijdens de menopauze?

Ja. Lady-Comp kan gebruikt worden tijdens de peri-menopauze. Wanneer Lady-Comp een uitgestelde of overgeslagen ovulatie waarneemt, zal het toestel dit aanduiden door een flikkerend geel lichtje. Wanneer het groene lichtje verschijnt (onvruchtbaar), kan dit altijd als 99,3% betrouwbare anticonceptie beschouwd worden.

4. Wat zijn de na- en eventuele voordelen van pearly tegenover Lady-Comp basic?

Pearly is een compacter toestel dan Lady-Comp basic en is bij aankoop minder duur. De sensor van pearly kan toch niet zelf vervangen worden, die van Lady-Comp basic ja. Lady-Comp basic heeft een kleurendisplay, het is dus makkelijker om dagelijks te gebruiken.

Meer info

5. Ik heb een kinderwens. Wordt de ovulatiedag weergegeven door Lady-Comp baby?

De ideale dag voor bevruchting is de tweede dag vóór de eisprong.

Op de dag waarop een bevruchting de meeste kans van slagen heeft, brandt zowel het “boy”- als “girl”-symbool. Dit is een berekende prognose.

Meer info

6. Ik heb een onregelmatige cyclus. Is het voor mij ook mogelijk om dit methode te gebruiken?

Ja. Onregelmatige cycli beïnvloeden de betrouwbaarheid van het toestel niet, maar zullen wel tot meer rode dagen leiden. Het absolute minimum is zes rode dagen, maar indien uw cyclus bijvoorbeeld 2 weken afwijkt, zal het toestel 14 extra rode dagen aanduiden.

Meer info

7. Ik had graag een Lady-Comp bestellen voor mijn dochter. Zijn er bepaalde dingen een jong meisje moet rekening houden bij het gebruik van dit toestel?

Lady-Comp is een heel betrouwbaar anticonceptiemiddel op voorwaarde dat op vruchtbare dagen (rood/oranje) geen enkel onbeschermd seksueel contact plaatsvindt. Het kan voor een jong koppel dat elkaar pas begint te ontdekken niet altijd even eenvoudig zijn om die discipline te hebben, vooral wanneer emoties en lust hoog oplopen tijdens de eerste contacten. Wij over het algemeen gezien Lady-Comp niet aanraden voor jonge meisjes die hun seksualiteit nog beginnen te ontdekken of vaak nog geen seksuele relaties gehad hebben.